Uudised

PayPali makselahendus ehk pangalink kogub kaupmeeste seas hoogu

Aasta 2008 oli PayPali levikul Eestis üsna viljakas, milles on kahtlemata olnud oma roll ka meie lehel.

Üheks PayPali leviku nähtavaks kinnituseks võib pidada märgatavalt suurenenud PayPal makselahenduse kasutuselevõtmist Eesti kaupmeeste poolt – eelkõige e-poodide ja internetiportaalide poolt.

Kui veel aasta tagasi võis veebilehtedelt maksevõimalustena PayPali leida vaid üksikutelt saitidelt, siis nüüd kohtab seda oluliselt tihedamini. Samuti on levinud praktika, et firmad kasutavad PayPali välismaiste kaupade ostuks. Olgu öeldud, et PayPal on online maksete valdkonnas maailmas turuliider ning turvalisuselt kannatab ta vabalt välja võrdluse traditsiooniliste pankade makselahendustega.

Kaupmeestele, kes ei oma ülevaadet, kuidas PayPali makselahendus e-poe küljes töötab, võiks selgituseks öelda, et sisuliselt toimib ta analoogselt pangalinkidega – ostes üle veebi mõne toote, viiakse ostja pangalingi kaudu internetipanka (Unet, hanza.net jt.) kust pärast ülekande edukat sooritamist ta omakorda teenusepakkuja lehele tagasi saadetakse. PayPal makselahendus toimub täpselt analoogsel põhimõttel.

Toome siinkohal välja mõned olulisemad argumendid, miks peaksid kaupmehed PayPal maksevõimaluse kasutuselevõttu kaaluma:

  • PayPali eestimaiste kasutajate hulk suureneb kiiresti.
  • Maksete tegemine käib kiirelt ja turvaliselt.
  • Maksete vastuvõtmise alustamiseks pole vaja teha muud, kui avada PayPal konto, mis on tasuta (vaata lisaks ka PayPal teenustasusid ja hinnakirja).
  • Maksete vastuvõtmiseks pole tarvis sõlmida PayPaliga eraldi lepinguid.
  • Alustades PayPali maksete vastuvõtmist, saate võtta vastu ka krediitkaardimakseid – jällegi pole vajadust täiendavate lepingute sõlmimiseks.
  • Teenuse kasutamisel puuduvad igasugused annuaalsed või kuumaksud.

Seega kui sinu äritegevuse osaks on internetimaksed, siis ehk oleks aeg astuda selles valdkonnas samm edasi ja võtta lisaks teistele maksevõimalustele kasutusele ka PayPal maksemoodul ehk pangalink.

Comment here