Uudised

Kuidas kanda raha online kasiinosse?

PayPal pole küll Eestis veel muutunud nii sensatsiooniliseks makseviisiks kui näiteks pangalingid, kuid isegi meie väikeses Eestis on võimalik PayPali kasutada põhimõtteliselt kõige eest maksmiseks. PayPali saab edukalt kasutada ka kasiinos maksmiseks, tehes oma kasiinokontole sissemakse PayPali konto kaudu.

PayPaliga on seotud küll üks väike konksukoht. Nimelt, PayPal ei pruugi olla saadaval paljudes kasiinodes. PayPal on tuntud oma üsna range korra poolest ning seega on täiesti võimalik, et sul ei õnnestu leida kasiinot, kus saaksid seda makseviisi üldse kasutada.

Kui aga leiad ühe sellise kasiino, siis kuidas toimub maksete tegemine? Sellest räägimegi lähemalt selles kiires juhendis.

Kuidas kanda PayPali kaudu raha oma kasiinokontole?

Mängige õnnemänge, deponeerides raha Paypalisse.

PayPali kasutamine on reaalselt nii lihtne, et absoluutselt igaüks saab sellega hakkama. Selleks, et kanda oma PayPali kontolt raha veebikasiinosse, tuleb järgida neid lihtsaid samme:

  1. Logi kasiinokontole ja klõpsa sissemakse tegemise nupul. Vali makseviiside hulgast PayPal
  2. Sisesta oma sissemakse summa ja klõpsa nupule, mis suunab sind PayPali
  3. Kinnita makse PayPalis (tavaliselt pead lihtsalt vajutama kinnitamise nupule)

See ongi kõik! Pärast makse kinnitamist peaks olema summa koheselt kajastunud kasiinokontol, seega on tegemist väga kiire makseviisiga.

Selleks, et PayPali kaudu maksta, peaks sul olema PayPalis ka mingi rahasumma. Eestlased saavad oma PayPali kontole raha kanda väga mugavalt Trustly teenuse kaudu, mis ühendab sind oma internetipangaga.

Pane tähele, et kui su kontol pole parasjagu raha ja su konto on ühendatud pangaga, siis võetakse rahasumma otse sinu pangakaardilt, mis PayPaliga seotud on. See võib teha elu aga ka natuke mugavamaks, kuna sa ei pea pidevalt PayPali raha kandma – raha läheb siis otse pangakontolt, kuid kõik käib ikkagi sama kiiresti.

Kui oled PayPali kaudu teinud sissemakse, saad reeglina teha ka väljamakse samamoodi. Ainus, mida tasuks enne mängima asumist kontrollida, on sisse- ja väljamaksete limiidid. PayPali kaudu makstes ei pruugi limiidid olla samad, mis pangaülekande korral, seega kontrolli enne makse tegemist kindlasti üle taolised piirangud.

PayPali kasutamise plussid ja miinused

Kui sul ei ole juba PayPalis kontot, tasub see võib-olla endale luua mitmel põhjusel:

  • PayPali konto loomine on tasuta;
  • PayPali kontot saab kasutada ka muudeks otstarveteks peale kasiinos mängimise. Ehkki Eestis pole PayPal nii levinud, saad sa tasuda oma PayPali kontoga väga paljude välismaa teenuste eest (nende hulgas kas või näiteks Netflix);
  • Sissemaksed on kohesed;
  • PayPali saab kasutada ainult väga usaldusväärsetel saitidel, seega võid olla kindel, et kui kasiinos on PayPal makseviisina olemas, on tegemist usaldusväärse mängukohaga.

PayPali üks olulisemaid miinuseid on selle levik Euroopas. Nagu mainitud, siis PayPal ei ole saadaval enamikes Eesti kasiinodes, seega on võimalik, et sinu lemmikkasiinos ei ole see samuti saadaval.

Samuti tuleb arvestada võimalike lisatasudega. PayPal pole just tuntud madalate tasude poolest ning on täiesti võimalik, et PayPali kasutamisel pead sa tasuma mingeid teenustasusid. Selliste olude väljaselgitamiseks on kõige mõistlikum küsida nõu kas PayPalilt endalt või kasiinolt, kuhu soovid raha kanda. Enne maksete tegemist tasub olla väga hoolikas, et elimineerida võimalikud probleemid hiljem.

Comment here