mul on selline probleem, et ma müün oma tsiklit ning on olemas ostja inglismaalt. Tegin Paypali konto ja avasin krediit kaardi. Ostja saatis PayPalile raha üle, kuid ültes et ma saan selle raha oma kaardile alles siis, kui olen saantnu üleliigsed transpordi kulud oma taskust. Saatsin ära sell 500 Eurot ning koopia West unioni arvest. Paypal sai selle kätte, kuid ma pole ikka veel raha saanud. Nüüd aga küsis ostja et ma pean uuesti saatma veel 1000 eurot tema agendile(kindlustustasu) ja tema kandis juba Paypalile juurde selle raha, et pärast saan tagasi. Ma ei saa ainult aru, et kust ma selle raha võtan. Mul pole seda oma taskust võtta ning siis ma ei saagi ju seda tehingut lõpuni teha. Ma sooviksin selle lõpetada, kuid kuidas ma saan tagasi selle 500 eurot, mis ma saatsin transpordi kuludeks West Unioni kaudu? Mul oleks väga abi vaja, kuna mängus on üsnagi suured summad.
Ootan vastust, ette tänades Urmo
admin
2
Selle probleemiga tasuks pöörduda PayPal klienditoe poole, kuidagi kahtlane tundub igatahes. Vb on tegemist mingi pettuse teemaga.