Uudised

Elioni e-ost: uus internetimakse võimalus

Alates aprilli keskpaigast on valitud e-poodide ja internetilehekülgede kliendid saanud kasutada Elioni e-ostu, mis võimaldab sooritada oste internetis lihtsalt ja turvaliselt. Ostetud kaupade summa lisatakse Elioni igakuisele arvele.

Elioni ärijuht Päärn Brauer ütles, et on e-ost uus täiendav võimalus oma kaupade ja teenuste müümiseks. „E-kaubandus on nii kogu maailmas kui ka Eestis kasvav äri. Kuna ka Elion pakub oma kaupu e-poe vahendusel, soovisime luua oma klientide jaoks midagi sama lihtsalt ja turvalist kui mujal maailmas on PayPal,“ lisas ta. Brauer lisas, et loodetavasti tõstab Elioni e-ostu võimalus internetipoodide usaldusväärsust, sest partnereid valib Elion hoolikalt.

Elioni e-ostu võimalus kuvatakse e-poodides teiste maksevõimaluste (pangalink, mobiil ID jne) kõrval eraldi tähisena.

Täpsem info Elioni pressiteades.

Comment here